KÖPVILLKOR & LEVERANSVILLKOR

BETALNING

För att handla hos Robetoy AB måste du vara registrerad som kund hos oss. Då vi är en grossistfirma säljer vi endast till registrerade företag/organisationer, ej till slutkund. Betalning sker mot faktura till vårt bankgiro eller till vårt postgiro. Betalningsvillkoren är normalt 30 dagar. I de fall där kreditprövningen rekommenderar förskottsbetalning applicerar vi det.

Vid förskottsbetalning packas och skickas er order först efter vi mottagit er inbetalning. Notera att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar från det du skickat betalningen tills vi ser inbetalningen beroende inbetalningssätt.

Fakturor som inte betalas på förfallodagen erhåller en betalningspåminnelse, därefter skickas fakturan till inkasso. Har fakturan skickats till inkasso tillkommer en förseningsersättning på 450 kr samt dröjsmålsränta från och med fakturans förfallodatum. För närvarande uppgår dröjsmålsräntan till 12%.

Notera att fakturan skickas separat från försändelsen med era varor. Med godset får ni endast en kopia på ordern/följesedeln.

På grund av miljöpolicy så använder vi oss i förstahand av pdf-faktura via e-post. Kan ni inte hantera faktura via e-post så kommer en avgift på 45kr att debiteras för pappersfaktura.

Order under netto 1 000 kr debiteras med 90kr i expeditionsavgift.

För telefonavisering debiteras kund 100 kr, detta är en avgift Bring tar ut. 

LEVERANSALTERNATIV

Hämta själv? Om du önskar hämta dina varor själv går det bra. Du hämtar varorna hos oss på Benjamins väg 4, 433 38 Partille. Om du hämtar själv kan du betala kontant direkt till oss eller få en faktura skickad till dig.

Leverans till butik? Om dina varor skall levereras till din butik tillkommer fraktkostnad 140kr på order vars värde understiger 5 000 SEK exkl. moms. Överstiger din order det värdet skickar vi varorna fraktfritt. Vi packar och levererar dina varor så snabbt vi kan! Vanligtvis tar det mindre än en vecka, men vid högsäsong kan det dröja något längre.

PRISER

Alla priserna som du ser då du är inloggad i vår webshop är exklusive moms och frakt i svenska kronor. Priset som gäller vid beställningstillfället är det som gäller även vid leveranstillfället med reservation för systemfel, tryckfel eller skrivfel.

Vi förbehåller oss rätten till prisändring pga. omständigheter vi ej råder över.

AVBESTÄLLNING/ÄNDRING

Önskar du avbeställa eller ändra något på din beställning måste det ske omgående. Kontakta oss på tel. +46 31 707 14 00 eller via mail info@robetoy.se så hjälper vi dig!

TRANSPORTSKADA/FEL VAROR

Vid dold transportskada, fel varor eller saknade varor skall anmälan ske till oss på tel. +46 31 707 14 00 eller via mail till info@robetoy.se snarast. Likaså gäller om du mottar en vara där ytterpaketet har blivit förstört under transporten - anmärk det till chauffören/speditören omgående, sedan kontakta oss. Anmälan ska vara hos oss inom 10 dagar från mottagandet av försändelsen.

Vi har flyttat till Robetoy.se!

Du hittar hela vårt sortiment i katalogen.
Med vänlig hälsning, Den goda fen

Do you prefer English? Click here!