Den goda fen

Den goda fen är utklädningskläder för barn och ett varumärke vi är väldigt stolta över att ha i sortiment. Vad vi vill förmedla är lekfullhet, fantasi och kvalité, utklädningskläder som tål att användas och som inte går ur tiden. I sortimentet hittar du fantasidjur, prinsessor, pirater, superhjältar, yrken och massa andra fantasifulla dräkter och tillbehör. Fantasin är en av grundpelarna i Den goda fen och vi tycker det är viktigt att barn får utvecklas tillsammans med den.

Den goda fen startade sin tillverkning av utklädningskläder 1997, sedan dess har grundaren Helena Vis framgångsrikt designat kreationer som burits av barn vid alla möjliga tillfällen. Hennes strävan efter att tillverka hållbara klassiker som älskas och ärvs tycks inte upphöra, vi uppdaterar årligen kollektionen med roliga modeller och tillbehör.

Vi sätter stort fokus på att sortimentet lever upp till den standard och reglering som gäller leksakers säkerhet, detta enligt de utökade kraven på leksakers säkerhet, EU's leksaksdirektiv (2009/48/EG) och standard EN 71-1-2-3. Läs mer under Material och säkerhet.

Välkommen att utforska vårt sagolika sortiment!

We have moved to Robetoy.se!

You can find the entire assortment in the catalog.
Sincerely, Den goda fen

Do you prefer English? Click here!