Välkommen till Robetoy!

Robetoy är leksaksgrossisten med det breda och roliga sortimentet. I vår katalog finner du leksaker i alla kategorier, fågel – fisk eller mittemellan, vi har det!

Vår vision och grundläggande affärsidé är att förse dig som kund med snabbomsatta varor som tillåter god marginal. Vi lagerhåller med dina favoriter och mixar med det senaste på marknaden. På så vis kan vi erbjuda våra kunder ett säljande bassortiment som ständigt uppdateras efter trender och säsong.

Hos oss handlar du säkert och vi sätter stort fokus på service och snabba leveranser. Det finns ingen typisk Robetoy kund, vi levererar till leksakshandlare, museum, grossister, presentbutiker, skolor samt föreningar. Det finns något för alla och dörren står öppen för dig som tilltalas av vårt sortiment.

Robetoy är ett familjeföretag med tre generationer Holmgren verksamma, Inga-Lisa Holmgren jobbar fortfarande kvar och har gjort det sedan starten 1950. Genom åren som har gått så har företaget vuxit och idag är vi sammanlagt 26 medarbetare och fungerar som en enda stor familj.

Vi har inte längre något visningsrum. Hela vårt breda sortiment hittar du i vår webbshop, har du frågor ring gärna. 


 

Vi har flyttat till Robetoy.se!

Du hittar hela vårt sortiment i katalogen.
Med vänlig hälsning, Den goda fen

Do you prefer English? Click here!